Πώς να επιλέξετε υαλοκαθαριστήρες παρμπρίζ Γράψτε ένα σχόλιο

Πώς να επιλέξετε λεπίδες υαλοκαθαριστήρα παρμπρίζ;

Υπάρχει μια ποικιλία διαθέσιμων μάκτρων υαλοκαθαριστήρων και η επιλογή του σωστού μοντέλου μπορεί να είναι δύσκολη. Εμείς στην carit θέλουμε να το σας βοηθήσουμε με αυτό το άρθρο. Για να βρείτε το σωστό μέγεθος, διαβάστε το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου σας, μετρήστε τους υαλοκαθαριστήρες σας ή επισκεφτείτε το κατάστημα μας για βοήθεια. Εάν οι συμβατικοί υαλοκαθαριστήρες από καουτσούκ δεν κάνουν το κόλπο, δοκιμάστε λεπίδες δοκών χωρίς πλαίσιο ή λεπίδες σιλικόνης. Κατά γενικό κανόνα, η επένδυση περισσότερων σε μάκτρα υαλοκαθαριστήρων θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη απόδοση και ανθεκτικότητα.

Εύρεση του σωστού μεγέθους

Image titled Choose Windshield Wiper Blades Step 2

 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου σας. Οι υαλοκαθαριστήρες παρμπρίζ διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και το ίδιο αυτοκίνητο μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από ένα μεγέθη. Διαβάστε το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου σας για να δείτε τι μεγέθη μάκτρων υαλοκαθαριστήρα μπορούν να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητό σας. Ο έλεγχος με αυτόν τον τρόπο είναι ο πιο απλός τρόπος για να καταλάβετε τι ψάχνετε πριν πάτε για ψώνια.
 2. Μετρήστε τα τρέχοντα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων σας. Χρησιμοποιήστε μια μεζούρα για να μετρήσετε τις λεπίδες των υαλοκαθαριστήρων σας. Εάν το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιεί δύο υαλοκαθαριστήρες διαφορετικού μήκους, μετρήστε τα και τα δύο. Για να έχετε μια εύκολη αναφορά ενώ κάνετε αγορές, αποθηκεύστε τις μετρήσεις στο τηλέφωνό σας
 3.                                                                                                                                                                                                                                   Ζητήστε βοήθεια σε ένα κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Επισκεφτείτε το κατάστημα μας για βοήθεια σχετικά με την εύρεση των σωστών υαλοκαθαριστήρων για το αυτοκίνητό σας. Πείτε σε έναν υπάλληλο μας τη χρονιά, τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, ώστε να βρει τις κατάλληλες λεπίδες για εσάς.
  Εναλλακτικά, φέρτε ένα από τα παλιά σας μάκτρα υαλοκαθαριστήρα στο κατάστημα για να τα ταιριάξετε.

 

Σύγκριση χαρακτηριστικών

Image titled Choose Windshield Wiper Blades Step 5

 1. Αγοράστε συμβατικές λεπίδες από καουτσούκ εάν ανησυχείτε για την τιμή. Οι συμβατικοί υαλοκαθαριστήρες είναι κατασκευασμένοι από καουτσούκ μέσα σε μεταλλικό πλαίσιο. Εάν έχετε ήδη αυτές τις λεπίδες και είστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή τους, μείνετε μαζί τους. Αυτοί οι υαλοκαθαριστήρες είναι η πιο απλή και οικονομική επιλογή.Image titled Choose Windshield Wiper Blades Step 6
 2. Επενδύστε σε λεπίδες υαλοκαθαριστήρων σιλικόνης εάν θέλετε ανθεκτικότητα. Οι λεπίδες σιλικόνης είναι μια εναλλακτική λύση για τις κανονικές, λαστιχένιες λεπίδες υαλοκαθαριστήρα. Αυτές οι λεπίδες σκουπίζουν το νερό πιο αποτελεσματικά με κάθε κίνηση από τους ελαστικούς υαλοκαθαριστήρες. Οι λεπίδες σιλικόνης κοστίζουν περισσότερο από τις λεπίδες από καουτσούκ, αλλά διαρκούν επίσης έως και δύο φορές περισσότερο.
  Πολλές λεπίδες σιλικόνης συνοδεύονται από εγγυήσεις, κάτι που είναι ασυνήθιστο για τους κανονικούς υαλοκαθαριστήρες.
  Οι λεπίδες σιλικόνης είναι πιο αθόρυβες από τις λαστιχένιες λεπίδες των υαλοκαθαριστήρων.Image titled Choose Windshield Wiper Blades Step 7
 3. Επιλέξτε λεπίδες δοκού για να εξαλείψετε τις ραβδώσεις και τα υπολείμματα. Οι λεπίδες δοκών είναι λεπίδες από καουτσούκ και ελατήρια από χάλυβα που δεν έχουν εξωτερικό πλαίσιο, επιτρέποντάς τους να ασκούν περισσότερη ομοιόμορφη πίεση στο παρμπρίζ κατά το σκούπισμα. Οι λεπίδες δοκών μπορεί να κοστίζουν έως και δύο φορές περισσότερο από τους συμβατικούς υαλοκαθαριστήρες, αλλά η καλύτερη απόδοση μπορεί να τα κάνει να αξίζουν την επένδυση.
  Οι λεπίδες δοκών είναι η καλύτερη επιλογή για κυρτά παρμπρίζ λόγω της ευελιξίας τους.
 4. Βρείτε ανθεκτικές χειμωνιάτικες λεπίδες που θα επιβιώσουν στον κρύο καιρό. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά για να ψωνίσετε εάν θέλετε στιβαρά μάκτρα υαλοκαθαριστήρα που θα αντέχουν σε έναν κρύο χειμώνα. Ζητήστε από έναν υπάλληλο του καταστήματος να σας δείξει τα καλύτερα ανθεκτικά στο χειμώνα λάστιχα υαλοκαθαριστήρων για το όχημά σας. Όταν ψωνίζετε, να θυμάστε ότι:
  Οι λεπίδες δοκών είναι οι καλύτερες στο να καθαρίζουν βαριά υπολείμματα (π.χ. χιόνι και πάγο) επειδή έχουν λιγότερα μεταλλικά μέρη για να σπάσουν.
  Ορισμένες λεπίδες έτοιμες για το χειμώνα είναι εμποτισμένες με γραφίτη ή τεφλόν για επιπλέον αντοχή.
  Η επένδυση σε πιο ανθεκτικές λεπίδες θα βοηθήσει στην αποφυγή πίεσης στον κινητήρα των υαλοκαθαριστήρων του οχήματός σας.
  Οι χειμερινές λεπίδες συνήθως κοστίζουν περισσότερο από τις κανονικές λεπίδες.

Για όλες σας τις ανάγκες όσον αφορά τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου σας μπείτε στο  carit.gr  ή καλέστε μας στο

ή περάστε από το φυσικό κατάστημά μας στο 4,5 χλμ Θεσσαλονίκης Λαγκαδά

Για ελαστικά επισκεφθείτε το ielastika.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *